Mobiele scheidingswanden

Categorie: Actueel Pagina 1 van 1 nl

Multiwal: waar kwaliteit in beweging komt.nl

Multiwal: waar kwaliteit in beweging komt.

Bij Multiwal draait alles om flexibiliteit en kwaliteit. Al meer dan 40 jaar ontwikkelen, produceren en leveren we mobiele scheidingswanden die ruimtes transformeren en multifunctioneel maken. Onze focus ligt niet alleen op functionaliteit, maar ook op het creëren van een esthetisch aantrekkelijke omgeving.

Exclusieve geluidsisolatie in elke ruimte door Multiwal Akoestische paneelwanden, meer dan alleen stilte.nl

Exclusieve geluidsisolatie in elke ruimte door Multiwal Akoestische paneelwanden, meer dan alleen stilte.

Met de akoestische paneelwanden van Multiwal transformeer je elke echo in helderheid en elk rumoer in rust. Onvoldoende akoestiek kan leiden tot hinderlijke geluidsoverlast, zoals echo’s van muziek, rinkelende telefoons of gesprekken. Akoestische paneelwanden bieden de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een congrescentrum, theater of gymzaal, Multiwal beschikt over uitgebreide ervaring in geluidsisolatie. Dankzij de flexibiliteit van onze mobiele paneelwanden kunnen we aan elke wens voldoen. Ontdek hoe onze oplossingen jouw ruimte kunnen transformeren.

Thinking outside the boxnl

Thinking outside the box

Bij Multiwal begrijpen we als geen ander dat elke ruimte uniek is en dat mobiele scheidingswanden voor diverse doeleinden worden gebruikt. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg, want wij vinden het juist inspirerend om onze grenzen te verleggen. Dankzij onze eigen productiefaciliteit kunnen we experimenteren met verschillende materialen, hoogtes en vormen. Zo creëren we paneelwanden van uitmuntende kwaliteit die perfect aansluiten op de ruimte. Waar andere organisaties stoppen, gaan wij nog een stap verder.

Ontdek Multi Electric: snel de juiste richting.nl

Ontdek Multi Electric: snel de juiste richting.

Bij Multiwal staat innovatie en kwaliteit altijd voorop. De hoogwaardige materialen die Multiwal gebruikt, zorgen ervoor dat onze wanden gemakkelijk en soepel met de hand kunnen worden ontgrendeld en bediend. Maar het kan nog eenvoudiger met het Multi Electric systeem.

Multiwal verkrijgt nieuwe kwaliteitscertificatennl

Multiwal verkrijgt nieuwe kwaliteitscertificaten

In lijn met onze strategie om klanten een hoog serviceniveau te bieden, heeft Multiwal UK Ltd nu de Constructionline Level 3 Gold-status verkregen. Multiwal UK Ltd heeft ook CHAS (SSIP) en Builders Profile-accreditatie.

De unieke mobiele scheidingswanden van Multiwalnl

De unieke mobiele scheidingswanden van Multiwal

Bosch Stuttgart-Feuerbach Commandoor glaswanden deels open

Niemand maakt scheidingswanden zo compleet als Multiwal

Multiwal ontwikkelt, produceert en levert mobiele scheidingswanden. Dat doen wij inmiddels ruim 60 jaar. Wij zijn een internationaal opererende onderneming en wij maken efficiënt werken mogelijk in iedere ruimte, waarbij flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk hand in hand gaan.

FSC Certificaatnl

FSC Certificaat

FSC_Certificaat

Multiwal staat ook in 2018 voor duurzaam en verantwoord produceren. Multiwal heeft opnieuw het internationale, onafhankelijke FSC®-keurmerk toegekend gekregen. Daar zijn we trots op en uiteraard ook blij mee.

Multiwal laat de voetbalsfeer leven in Manchester United Hotelnl

Multiwal laat de voetbalsfeer leven in Manchester United Hotel

Bij veel voetballiefhebbers gaat het hart sneller kloppen als zij de naam Manchester United horen. Eén van de meest bekende clubs uit de Premier League van het Verenigd Koninkrijk. Old Trafford is hét stadion van de Premier League.

Multiwal zorgt voor uniek staaltje techniek in Rotterdam Ahoynl

Multiwal zorgt voor uniek staaltje techniek in Rotterdam Ahoy

Wie kent Ahoy niet? Rotterdam Ahoy is enorm groot. De nieuwe dakconstructie van het Rotterdam Ahoy-complex kenmerkt zich door extreem brede vrijdragende overspanningen. Oersterk en tegelijk flexibel, bij extreme weersinvloeden van sneeuw en wind kan het totale dak 70 mm op en neer bewegen.

Altak ehfnl

Altak ehf

Altak ehf
Fossaleyniv 8
112 Reykjavik

Postadres:Tel: 0035 577 41 00
Fax:00354 577 41 01
altak.is

Multiwal investeert in CNC- en robotproductielijnnl

Multiwal investeert in CNC- en robotproductielijn

Multiwal_investeert_CNC_robotproductielijn

Kent u het nog de tijd van de heer Ford die zijn auto nog volledig met de hand produceerde? Dit was tot nu toe ook nog zo bij de productie van mobiele paneelwanden. Vrijwel iedere producent produceert haar wanden nog grotendeels handmatig. Multiwal is altijd voorloper geweest in de moderne techniek. Sinds 2008 worden alle topproducten van Multiwal, de types Select en Commandoor, standaard uitgevoerd met het bedieningssysteem Multi Electric. Dat biedt de gebruiker het optimale bedieningscomfort en een zekere geluidsisolatie.

Harrods Londonnl

Harrods London

Harrods_London

In Zusammenarbeit mit Dixons PLC entwickelte und installierte Multiwal für Harrods in London ein spezielles “home surround sound theatre”. Auftrag war es, einen Raum in einem Raum zu kreieren mit hoher Schalldämmung und großer Transparenz.

Das Topprodukt “Commandoor” von Multiwal war die perfekte Lösung, um den Wünschen von Harrods gerecht zu werden.

Multiwal introduceert op 1 juni 2011 haar allernieuwste product, type Commandoornl

Multiwal introduceert op 1 juni 2011 haar allernieuwste product, type Commandoor

nieuw_product_type_commandoor

Naast de traditionele mobiele paneel- en glaswanden ontwikkelde Multiwal een compleet nieuw concept: de Commandoor mobiele paneelwand. Deze wand combineert de openheid en transparantie van glas met een hoge geluidsisolatie. De Commandoor is een glazen paneelwand bestaande uit glas, gevat in aluminium profielen die de stabiliteit garanderen. Net als de traditionele paneelwanden wordt de Commandoor standaard geleverd met het Multi Electric systeem. De toepassing van dubbelglas versterkt de geluidsisolatie verder. De mogelijkheden in glas- en profielafwerking zijn eindeloos.

Multiwal installeerde 22 paneelwanden in het Equipe Congrescentrum gelegen in het Voetbalstadion van FC Zwollenl

Multiwal installeerde 22 paneelwanden in het Equipe Congrescentrum gelegen in het Voetbalstadion van FC Zwolle

22_paneelwanden_Equipe_congrescentrum_Voetbalstadion_FC_Zwolle

Hier kunnen we met recht spreken een wereld aan wanden. Door het adembenemende ontwerp van Architectenbureau Star Design komen de wanden tot leven.

Een spectaculaire 360° view geeft een indrukwekkende sfeer weer van de hedendaagse Architectuur.

Multiwal installeerde een scala aan paneelwanden in het 5-sterren Hyatt Hotel in Düsseldorfnl

Multiwal installeerde een scala aan paneelwanden in het 5-sterren Hyatt Hotel in Düsseldorf

Paneelwanden_5-sterren_Hyatt_Hotel_Dusseldorf

Multiwal monteerde paneelwanden van het type Select met het semi automatische Multi Electric Systeem. Een grote variëteit van afwerkingen kwamen samen in één project.

In de Ballroom werden de wanden afgewerkt met een volledige spiegeloppervlakte wat in combinatie met een waterval op het glazen dak een spectaculair schouwspel oplevert.