Categorie: Actueel Pagina 1 van 3 nl

Multiwal verkrijgt nieuwe kwaliteitscertificatennl

Multiwal verkrijgt nieuwe kwaliteitscertificaten

In lijn met onze strategie om klanten een hoog serviceniveau te bieden, heeft Multiwal UK Ltd nu de Constructionline Level 3 Gold-status verkregen. Multiwal UK Ltd heeft ook CHAS (SSIP) en Builders Profile-accreditatie.

De unieke mobiele scheidingswanden van Multiwalnl

De unieke mobiele scheidingswanden van Multiwal

Bosch Stuttgart-Feuerbach Commandoor glaswanden deels open

Niemand maakt scheidingswanden zo compleet als Multiwal

Multiwal ontwikkelt, produceert en levert mobiele scheidingswanden. Dat doen wij inmiddels ruim 60 jaar. Wij zijn een internationaal opererende onderneming en wij maken efficiënt werken mogelijk in iedere ruimte, waarbij flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk hand in hand gaan.

FSC Certificaatnl

FSC Certificaat

FSC_Certificaat

Multiwal staat ook in 2018 voor duurzaam en verantwoord produceren. Multiwal heeft opnieuw het internationale, onafhankelijke FSC®-keurmerk toegekend gekregen. Daar zijn we trots op en uiteraard ook blij mee.

Multiwal laat de voetbalsfeer leven in Manchester United Hotelnl

Multiwal laat de voetbalsfeer leven in Manchester United Hotel

Bij veel voetballiefhebbers gaat het hart sneller kloppen als zij de naam Manchester United horen. Eén van de meest bekende clubs uit de Premier League van het Verenigd Koninkrijk. Old Trafford is hét stadion van de Premier League.

Multiwal zorgt voor uniek staaltje techniek in Rotterdam Ahoynl

Multiwal zorgt voor uniek staaltje techniek in Rotterdam Ahoy

Wie kent Ahoy niet? Rotterdam Ahoy is enorm groot. De nieuwe dakconstructie van het Rotterdam Ahoy-complex kenmerkt zich door extreem brede vrijdragende overspanningen. Oersterk en tegelijk flexibel, bij extreme weersinvloeden van sneeuw en wind kan het totale dak 70 mm op en neer bewegen.