Mobiele scheidingswanden
  • Home
  • Actueel
  • Exclusieve geluidsisolatie in elke ruimte door Multiwal Akoestische paneelwanden, meer dan alleen stilte.

Exclusieve geluidsisolatie in elke ruimte door Multiwal Akoestische paneelwanden, meer dan alleen stilte.nl

Exclusieve geluidsisolatie in elke ruimte door Multiwal Akoestische paneelwanden, meer dan alleen stilte.

Met de akoestische paneelwanden van Multiwal transformeer je elke echo in helderheid en elk rumoer in rust. Onvoldoende akoestiek kan leiden tot hinderlijke geluidsoverlast, zoals echo’s van muziek, rinkelende telefoons of gesprekken. Akoestische paneelwanden bieden de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een congrescentrum, theater of gymzaal, Multiwal beschikt over uitgebreide ervaring in geluidsisolatie. Dankzij de flexibiliteit van onze mobiele paneelwanden kunnen we aan elke wens voldoen. Ontdek hoe onze oplossingen jouw ruimte kunnen transformeren.

Akoestische oplossingen
Om de geluidskwaliteit in elke ruimte te optimaliseren, zijn akoestische wandpanelen onmisbaar. Deze panelen absorberen geluid en verminderen galm, voor een prettige akoestiek. De wanden vormen de perfecte locatie voor het implementeren van de akoestische wandpanelen. De panelen zijn zowel met kunststof als met houtfineer af te werken.

Zorgvuldige Planning en Uitvoering
Het realiseren van effectieve geluidsisolatie vereist een zorgvuldige planning en uitvoering, zowel voorafgaand als tijdens het bouwproces. Dit voorkomt onnodige verspilling van tijd en geld aan latere testen en correcties. Met een strikte naleving van de hoogste normen in geluidsisolatie, garandeert Multiwal dat de investering in hun systemen het gewenste geluid en kwaliteit brengt in elke ruimte.

Project TU Delft
Ontdek hoe onze akoestische paneelwanden het verschil maken! Ze absorberen geluid en verminderen echo, waardoor elke ruimte de perfecte akoestiek heeft. Een van onze succesverhalen? Het project bij de TU Delft, waar onze Select 110K Multi-Electric semi-automatische wand, uitgerust met 57dB geluidsisolatie en akoestische bekleding, zorgde voor een ongeëvenaarde geluidsomgeving.

Waarom Multiwal?
Multiwal ontwikkelt en produceert alles in eigen huis. Gecertificeerd door TÜV, DIN, ISO en FSC. Uitstekende service en persoonlijke aandacht. Absoluut topkwaliteit in de branche. Onbeperkte mogelijkheden.

Multiwal: moved by quality