Mobiele scheidingswanden
  • Home
  • Actueel
  • Ontdek Multi Electric: snel de juiste richting.

Ontdek Multi Electric: snel de juiste richting.nl

Ontdek Multi Electric: snel de juiste richting.

Bij Multiwal staat innovatie en kwaliteit altijd voorop. De hoogwaardige materialen die Multiwal gebruikt, zorgen ervoor dat onze wanden gemakkelijk en soepel met de hand kunnen worden ontgrendeld en bediend. Maar het kan nog eenvoudiger met het Multi Electric systeem.

Snelheid en gemak
Multi Electric heeft de standaard gezet voor mobiele wandsystemen. Met een innovatief mechanisme kunnen de drukbalken aan de boven- en onderkant van de panelen in slechts enkele seconden automatisch uitschuiven. Dit betekent dat je met een simpele druk op de knop elke open ruimte snel kunt omvormen tot meerdere kleinere ruimtes, zonder enige inspanning. Of je nu een kantoorruimte snel en gemakkelijk wilt aanpassen voor een brainstormsessie, een stille plek nodig hebt voor geconcentreerd werk, of een multifunctionele ruimte wilt omtoveren voor het volgende evenement. Multi Electric maakt het allemaal mogelijk.

Veilig en onderhoudsvriendelijk
Bij Multiwal staat de combinatie van veiligheid en functionaliteit centraal. Het Multi Electric systeem voldoet aan internationale veiligheidsnormen. De geïntegreerde sleutelcontactschakelaar biedt extra beveiliging door ongeautoriseerd gebruik te voorkomen. Alle benodigde elektronica is volledig geïntegreerd in de wand, waardoor alleen een voeding nodig is. De onderhoudsvrije motoren zijn ontworpen voor moeiteloze en soepele bediening. Deze motoren bevatten technologieën die ook worden gebruikt in de automotive industrie. Zelfs bij een stroomstoring blijven de wanden van Multiwal functioneren dankzij de geïntegreerde noodaccu, die als optie kan worden meegeleverd.

Unieke voordelen van Multi Electric

  • Supersnel openen en sluiten met één druk op de knop
  • Onderhoudsvrije motoren
  • Optimale gebruiksvriendelijkheid
  • Zonder meerprijs
  • Vederlichte en stille bediening

Met Multi Electric biedt Multiwal een oplossing die inspeelt op de behoeften van moderne, flexibele werk- en leefomgevingen. Ontdek vandaag nog hoe Multi Electric jouw ruimte kan transformeren.