Mobiele scheidingswanden
  • Home
  • Actueel
  • Multiwal introduceert op 1 juni 2011 haar allernieuwste product, type Commandoor

Multiwal introduceert op 1 juni 2011 haar allernieuwste product, type Commandoornl

Multiwal introduceert op 1 juni 2011 haar allernieuwste product, type Commandoor

nieuw_product_type_commandoor

Naast de traditionele mobiele paneel- en glaswanden ontwikkelde Multiwal een compleet nieuw concept: de Commandoor mobiele paneelwand. Deze wand combineert de openheid en transparantie van glas met een hoge geluidsisolatie. De Commandoor is een glazen paneelwand bestaande uit glas, gevat in aluminium profielen die de stabiliteit garanderen. Net als de traditionele paneelwanden wordt de Commandoor standaard geleverd met het Multi Electric systeem. De toepassing van dubbelglas versterkt de geluidsisolatie verder. De mogelijkheden in glas- en profielafwerking zijn eindeloos.

De ranke aluminium profielen kunnen zowel geanodiseerd als gemoffeld in kleur naar keuze worden uitgevoerd. Door de rankheid van de profielen ontstaat er een prachtig lijnenspel met de volledige transparantie en openheid van glas.

De Commandoor laat zich eindeloos combineren met de alom beproefde type Select wat leidt tot een functioneel en stijlvolle eenheid.

Commandoor Element dikte 90 – 100 mm

Geluidsisolatie: DIN EN 10140-2 /
20140-3, laboratoriumwaarden
Rw, P 40, 42 en 44 dB
Rw. P 46 – 50 dB*

Volledig zelfdragende aluminium raamconstructie. De elementverbindingen bestaan uit verticale aluminium profielen, E6/EV geanodiseerd. Optioneel zijn de verticale aluminium profielen in kleur uitvoerbaar.

6, 8 en 10 mm VSG of ESG glas.

Oppervlaktegewicht 30 – 50 kg
per m2, afhankelijk van geluidsisolatie

Onze kracht: een combinatie van twee technieken in één design.