Mobiele scheidingswanden
  • Home
  • Actueel
  • De unieke mobiele scheidingswanden van Multiwal

De unieke mobiele scheidingswanden van Multiwalnl

De unieke mobiele scheidingswanden van Multiwal

Bosch Stuttgart-Feuerbach Commandoor glaswanden deels open

Niemand maakt scheidingswanden zo compleet als Multiwal

Multiwal ontwikkelt, produceert en levert mobiele scheidingswanden. Dat doen wij inmiddels ruim 60 jaar. Wij zijn een internationaal opererende onderneming en wij maken efficiënt werken mogelijk in iedere ruimte, waarbij flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk hand in hand gaan.

Eind jaren ‘90 ontwikkelde Multiwal haar serie mobiele paneelwanden. Deze wanden werkten perfect. In de loop der jaren zijn we continue bezig geweest met het verfijnen van onze wanden. Het feit dat onze paneelwanden onze conculega’s inspireerden tot soortgelijke modellen, sterkten ons in onze overtuiging dat wij een optimaal product maken.

In het verleden boden wij al veel opties aan op onze mobiele paneelwanden. Inmiddels verwerken wij heel veel van deze opties standaard in onze producten. Kijkt u maar eens naar onze standaard toepassingen, die veel uitgebreider zijn dat de standaarden elders in de markt. Multiwal biedt onbegrensde mogelijkheden in onder andere kleur, afwerkingen en design.

Mobiele scheidingswanden

Ons vakgebied van mobiele wanden groeit. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk. De gebouwen worden groter en hoger. Daar waar 10 jaar geleden een hoogte van zes meter flexibele wand uitzonderlijk was, is dit tegenwoordig dagelijkse kost. Met de nieuwe frameconstructie maken wij het mogelijk om elementen te maken in de standaard uitvoering tot 12 meter hoog. En in de speciale uitvoering de Select 200 K tot 25 meter hoog! Een uniek staaltje vakwerk én design, woorden die synoniem zijn voor de flexibele wanden van Multiwal.

Met de ervaring van de afgelopen 60 jaar en de inzet van de modernste CNC-bestuurde machines, is het Multiwal gelukt haar kwaliteit op topniveau te brengen en te houden. De ontwerpers bij Multiwal zijn recent gemotiveerd achter de tekentafel gekropen en hebben een volledige nieuwe serie paneelwanden ontwikkeld van het type Select en Commandoor. Met het ontwikkelen van de nieuwe serie Select en Commandoor is Multiwal afgestapt van het vlakke aluminium verticale profiel.

Doordat we nu gebruik maken van de nieuwste materialen en technieken heeft Multiwal een nieuwe frameconstructie ontwikkeld met verticale kokerprofielen. Dit zorgt ervoor dat het frame heel stijf blijft; verdraaien of verbuigen van uw wanden is zo onmogelijk. En dat garandeert een optimale aansluiting tussen de elementen met de daarbij behorende geluidsisolatie!

De nieuwe serie voldoet vanzelfsprekend ook aan de meest recente TUV richtlijnen en hebben de noodzakelijke geluidscertificaten.

Met de introductie van onze nieuwe (mobiele) scheidingswanden hebben we onze website een nieuwe ‘look and feel’ gegeven en hebben we volledig nieuwe documentatie waarin wij u meenemen naar de wondere wereld van de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Multiwal.

Met deze nieuwe serie paneelwanden zorgt Multiwal wederom voor een voorsprong op de paneelwandenmarkt. Multiwal: moved by quality.