Mobiele scheidingswanden

Extra informatie mobiele wandsystemennl

Multiwal is een belangrijke speler in de branche van mobiele scheidingswanden. Waarom naar een ander gaan als u bij ons de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs krijgt? In tegenstelling tot veel andere aanbieders ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij alles in eigen huis. Architecten werken graag met Multiwal, omdat alles op maat te maken is. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Betrek ons vroegtijdig tijdens uw project voor het beste resultaat. Of het nu gaat om ruimtes in hotels, bejaardencentra, scholen, zalen, conferentiegebouwen, gemeentehuizen, exporuimtes, sportcomplexen of de utiliteitsbouw. Wij zijn uw leverancier voor topkwaliteit mobiele wandsystemen. Hieronder geven wij extra informatie over mobiele wandsystemen.

Dichtbij en goed bereikbaar

Wij zijn geen verkoopkantoor van een buitenlandse fabrikant. Bij Multiwal heeft u direct contact met mensen die alle kennis in huis hebben. Zo garanderen wij altijd topkwaliteit. Onze hoofdvestiging vindt u in Nederland. Daarnaast hebben wij eigen vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland en Denemarken en diverse agentschappen. Zo zitten wij altijd dichtbij.

Veiligheid voor alles

Om de veiligheid van uw medewerkers, gasten, bedrijfsgegevens of apparatuur te garanderen zijn alle paneelwandsystemen van Multiwal leverbaar in brandvertragende uitvoering. Door onze zelf geproduceerde en uitvoerig geteste paneelwanden bent u verzekerd van een brandveilige scheidingswand.

Geef mij advies over de mogelijkheden.

Extra informatie over onze certificaten

Multiwal en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We hebben alle benodigde certificaten en werken ook nog eens zo duurzaam volgens het FSC keurmerk.

Om de kwaliteit van ons product te waarborgen worden onze paneelwanden getest bij TNO Technische Forensische Dienst in Delft en bij de ITA te Wiesbaden en Fraunhofer-Institut te Stuttgart in Duitsland. Hier behalen wij met onze wanden een hoge score die niet onder doet voor gewone moderne vaste wanden. Van al onze mobiele wanden zijn testrapporten op aanvraag beschikbaar.

Eindeloze mogelijkheden

Met Multi Design transformeren wij wanden in ware kunstwerken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor wanden van textiel, edelfineer, whiteboard of zelfs magneetboard. Uw eigen design op de paneelwanden? Geen probleem. De mogelijkheden in afwerking van paneelwanden, glaswanden en vouwwanden zijn eindeloos! Op onze pagina projecten krijgt u een indruk van de mogelijkheden.

Doordat er zoveel mogelijk is, kunnen wij niet álles op de website tonen. Bij Details, Brandwering, Geluidsisolatie en Multi Design vindt u uitgebreide informatie. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen als u een specifieke vraag heeft, voor meer informatie of een uitgebreide offerte op maat.

Waarom kiezen voor Multiwal?

  • Scherpe prijs en hoge kwaliteit door eigen fabricage;
  • Uitstekende service wereldwijd;
  • Multi Electric zonder meerkosten op type Select en Commandoor;
  • Absolute top in onze branche;
  • DIN, ISO en FSC gecertificeerd.