Mobiele scheidingswanden

Akoestische afwerkingennl

Bij Multiwal heeft u volop keuze in afwerkingen. Denk aan materiaal, kleur, ingetogen, levendig of zelfs uitbundig. Multiwal mobiele paneelwanden zijn in tal van uitvoeringen, kleuren en materialen leverbaar. Naast de standaard afwerkingen, kunststof afwerkingen of houtfineer bestaat de mogelijkheid de wanden van speciale akoestische afwerkingen te voorzien. Deze akoestische panelen zijn zowel met kunststof als met houtfineer af te werken. De akoestische panelen zijn gemaakt om geluid te absorberen. Hoeveel geluidsabsorptie de akoestische panelen opnemen is afhankelijk van de wijze van perforatie en de hoeveelheid wandoppervlakte. Vele opties zijn mogelijk de geluidsabsorptie wordt zelfs op maat gesneden en wordt in samenwerking met een akoestisch bureau naar uw wensen afgestemd en geproduceerd. 

Een mooi voorbeeld van akoestisch paneelwanden zijn te zien in ons project voor The Factory Manchester. De paneelwanden die wij hier hebben geplaatst dienen niet alleen ter afscheiding van twee zalen maar hebben ook een belangrijke functie als absorptie velden voor de grote muziekhal. Wil jij meer weten over dit project? Je leest het op Project The Factory Manchester – UK.

Onderstaand vind u een doorsnede van de akoestische afwerking van onze mobiele wandpanelen. Zo zien we dat de paneelwanden bestaan uit een MDF afdekplaat met daaronder een oppervlakte naar keuze die volledig naar uw wens geperforeerd wordt. Daarna volgen het vliesdoek en de isolatiewol. Tevens bestaat de mogelijkheid om ramen te plaatsen in de akoestische afwerkingen van mobiele paneelwanden, dit wordt gedaan middels raamconstructies in de paneelwanden. 


Akoestische afwerking