Mobiele scheidingswanden

Multi Designnl

De vier wanden van onze werkomgeving bepalen voor een groot deel de effectiviteit van ons denken en doen. Kleur is daarbij een bepalende factor voor de sfeer en voor de stemming in een ruimte. Multiwal begrijpt dit en levert wanden in een uitgebreid kleurengamma, zodat de sfeer van uw werkomgeving aan een optimale prestatie bijdraagt.

Multi Design – een nieuwe dimensie – transformeert wanden tot ware kunstwerken met foto’s en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars of met uw eigen design. De wand is niet langer alleen een middel om de ruimte af te sluiten, de wand wordt het venster naar een andere wereld!

Al uw wensen kunnen door Multiwal worden vervuld!

Foto’s

Metamorfose

Multi Design verandering 1

Multi Design verandering 2

Multi Design verandering 3

Multi Design verandering 4

Er bestaan vele benamingen voor mobiele paneelwanden, of ze nu mobiele wanden, mobielen paneelwanden, paneelwanden, mobiele element wanden, mobile walls, Moveable walls, mobiele wandsystemen, schuifwanden, verplaatsbare scheiding wanden, verplaatsbare wanden, scheidingswanden, mobiele tussen wanden, harmonica wanden, vouwwanden, mobiele glaswanden , glaswanden, akoestische wanden, geluidsisolerende wanden, sceens, u vind ze allemaal bij Multiwal.