Mobiele scheidingswanden

Multi Electricnl

Gemak zonder meerprijs

De hoge kwaliteit materialen die Multiwal gebruikt, zorgen ervoor dat u onze wanden heel makkelijk en soepel met de hand ontgrendelt en bedient. Maar het kan nóg makkelijker, Multiwal heeft namelijk het Multi Electric systeem uitgevonden en en levert dit standaard op het type Commandoor en op alle types van de Select 100 serie. Met één druk op de knop wordt het openen of sluiten van de wanden kinderspel. Multi Electric, de top in comfort en gemak. In dit filmpje ziet u hoe makkelijk het werkt.

Snel de juiste richting

Multi Electric is het snelste systeem. In slechts 3 seconden schuiven de drukbalken aan de boven- en onderzijde van de panelen automatisch uit. Daarna kunt u heel makkelijk de wanden in de juiste richting sturen. Door gebruik van het Multi Electric systeem wordt er veel tijd gewonnen ten opzichte van het traditionele spindelsysteem. En het is vooral heel makkelijk.

Onderhoudsvrije motoren

Met de grootst mogelijke zorg realiseert Multiwal een vederlichte bediening met het Multi Electric systeem. Multi Electric wordt geleverd met onderhoudsvrije motoren. De technieken die wij gebruiken, worden ook ingezet in de automobielindustrie bij merken als Jaguar, Mercedes-Benz en Porsche.

Veilig en plug & play

Multi Electric voldoet aan internationale regelgeving op het gebied van veiligheid. Alle noodzakelijke elektronica wordt volledig geïntegreerd in de wand. U heeft dus alleen een stopcontact nodig. Het Multi Electric systeem dat wordt geleverd bij uw mobiele paneelwanden is er in een 110V of 230V uitvoering. Een ingebouwde trafo vormt dit om naar 24V voor optimale veiligheid.
Er wordt een geïntegreerde sleutelcontactschakelaar met uw scheidingswand meegeleverd. Deze is uitneembaar, wat onbevoegd gebruik tegengaat.

Noodaccu bij stroomuitval

Zelfs als de stroom uitvalt blijven de wanden van Multiwal werken. Om stroomuitval van de paneelwanden te voorkomen kan er namelijk een nood-accu ingebouwd worden.

Optimale geluidsisolatie

Door de hoge en optimale aandrukkracht zijn vloervergrendeling of vloerrails niet nodig, zoals bij andere systemen. Dat bespaart weer kosten. Het Multi Electric systeem garandeert een optimale aansluiting, dit garandeert een hoogwaardige geluidsisolatie voor al uw mobiele scheidingswanden.

Top 5 eigenschappen Multi Electric:

  • supersnel openen en sluiten met één druk op de knop;
  • onderhoudsvrije motoren;
  • optimale gebruiksvriendelijkheid;
  • zonder meerprijs;
  • vederlichte en stille bediening.

Technische informatie

Stroomvoorziening
Voor de stroomvoorziening is alleen een stopcontact noodzakelijk, 110V – 230V.

Multi Electric
Het Multi Electric systeem wordt compleet geleverd met alle noodzakelijke elektronische voorzieningen. Plug and play.

Elektronica
Ieder element is voorzien van motoren en een instelbare microprocessor.

Veiligheid
De ingebouwde trafo verzorgt de omvorming van 110V of 230V naar 24V voor een optimale veiligheid.

Electrocontacten
Speciaal ontwikkelde electrocontacten zijn in de conische aluminium profielen geïntegreerd en waarborgen een optimale bediening. De contacten zorgen voor een optimale stroomoverdracht tussen de elementen.

Vraag informatie aan