Mobiele scheidingswanden

Railsystemen glaswandennl

Bedieningscomfort tot in de details
Door de uitgebalanceerde constructie van rails en precisie looprollen kunt u Multiwal mobiele paneelwanden eenvoudig met de hand verschuiven. Dankzij tientallen jaren ervaring heeft Multiwal voor haar glaswanden een aantal geruisloze railsystemen ontwikkeld. Deze zijn voor alle modellen toepasbaar. Multiwal heeft drie basismodellen met elk hun eigen rollensysteem. Naast de drie basismodellen zijn voor speciale objecten rails op maat te verkrijgen.

Productinformatie railsystemen glaswanden

Railsystemen glaswanden

profielen railsystemen glaswanden

 

Parkeerstand glaswanden

 

Tweepuntsophanging, MR/MR-1 en MR-S rail
Elk element is opgehangen aan twee looprollen, waardoor deze via een hulprail in elke gewenste afbuiging naar de parkeerstand kan worden geschoven.

  • Alle looprails van aluminium met precisie looprollen
  • Standaard poedercoating RAL 9010
  • Iedere gewenste kleur is optioneel

Parkeermogelijkheden

Parkeren op maat
Onderstaand vindt u acht veel voorkomende standaard parkeeropstellingen. Vanzelfsprekend bieden de Multiwal railconstructies een scala aan mogelijkheden, waarbij praktisch elke denkbare parkeeroplossing kan worden gecreëerd.

Parkeren railsystemen glaswanden

Parkeerstad 2 Glaswanden

Parkeerstand 3 glaswanden

Parkeerstand 4 Glaswanden

Parkeerstand 5 Glaswanden

Parkeerstand 6 Glaswanden

Naast de bovenstaande standaard parkeerstelingen biedt Multiwal vanzelfsprekend iedere denkbare parkeermogelijkheid op maat die de architect de vrijheid biedt iedere gewenste oplossing te creëren.

Voor Multiwal stopt het niet bij het leveren van rails en elementen. Ook kan Multiwal ophangconstructies tussen bouwkundige voorzieningen en verlaagd plafond verzorgen.

Ophangconstructie
Optioneel is het aanbrengen van een ophangconstructie, met of zonder geluidsbarrière, tussen het plafond en bouwkundige constructie. Afhankelijk van de gewenste geluidsisolatie wordt de geluidsbarrière opgebouwd uit geluidsisolerende materialen zoals mineraalwol Sonorex of gipskarton.De beugelconstructie garandeert een optimale hoogte-instelling en is opgebouwd uit:

  • Stalen kokerprofielen 40 x 50 mm
  • Gegalvaniseerde stalen montageplaten
  • Een onderzijde met instelbare draadstangen
  • Geluidsisolerende materialen, afhankelijk van de gewenste geluidsisolatie

Ophangconstructie

Download tekeningen van Railsystemen Glaswanden Pdf:

Parkeerstand: