Mobiele scheidingswanden

Railsystemen paneelwandennl

Bedieningscomfort tot in de details
Door de uitgebalanceerde constructie van rails en precisie looprollen kunt u Multiwal mobiele paneelwanden eenvoudig met de hand verschuiven. Dankzij tientallen jaren ervaring heeft Multiwal voor haar mobiele paneelwanden een aantal geruisloze railsystemen ontwikkeld. Deze zijn voor alle modellen toepasbaar. Multiwal heeft drie basismodellen met elk hun eigen rollensysteem. Naast de drie basismodellen zijn voor speciale objecten rails op maat te verkrijgen.

Standaard railsystemen paneelwanden

Verschillende railsystemen

Profielen van railsystemen

Ophanging railsystemen

 

Parkeermogelijkheden

Parkeren op maat
Onderstaand vindt u acht veel voorkomende standaard parkeeropstellingen. Vanzelfsprekend bieden de Multiwal railconstructies een scala aan mogelijkheden, waarbij praktisch elke denkbare parkeeroplossing kan worden gecreëerd.

Parkeerstand 0

Parkeerstand 1 

Parkeerstand 2

Parkeerstand 3

Parkeerstand 4

Parkeerstand 5

Parkeerstand 6

Parkeerstand 7

 

  • Alle looprails van aluminium met precisie looprollen
  • Standaard poedercoating RAL 9010
  • Iedere gewenste kleur is optioneel

Naast de bovenstaande standaard parkeerstelingen biedt Multiwal vanzelfsprekend iedere denkbare parkeermogelijkheid op maat die de architect de vrijheid biedt iedere gewenste oplossing te creëren.

Speciale railsystemen

Voor Multiwal stopt het niet bij het leveren van rails en elementen. Ook kan Multiwal ophangconstructies tussen bouwkundige voorzieningen en verlaagd plafond verzorgen.

Ophangconstructie
Optioneel is het aanbrengen van een ophangconstructie, met of zonder geluidsbarrière, tussen het plafond en bouwkundige constructie. Afhankelijk van de gewenste geluidsisolatie wordt de geluidsbarrière opgebouwd uit geluidsisolerende materialen zoals mineraalwol Sonorex of gipskarton.De beugelconstructie garandeert een optimale hoogte-instelling en is opgebouwd uit:

  • Stalen kokerprofielen 40 x 50 mm
  • Gegalvaniseerde stalen montageplaten
  • Een onderzijde met instelbare draadstangen
  • Geluidsisolerende materialen, afhankelijk van de gewenste geluidsisolatie

 

Beugelconstructie railsystemen

Download tekeningen Railsystemen paneelwanden Select en Commandoor Pdf: