Mobiele scheidingswanden

De vouwwanden Haro 24 en Harocousticnl

vliegveld_groningen_paneelwand

De vouwwanden van Multiwal zijn dé oplossing als u geen ultieme geluidsisolatie nodig heeft. En wilt u dat wel? Dan kunnen we de vouwwanden combineren met onze glaswanden en paneelwanden. Kiezen hoeft niet, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Multiwal produceert al haar producten zelf. En bij ons zijn veel opties geen opties, maar gewoon standaard. Dat is Multiwal. Al jaren de beste keus als het gaat om het flexibel maken van ruimten.

Multiwal Haro vouwwanden onbeperkt toepasbaar
Multiwal Haro vouwwanden zijn speciaal ontwikkeld voor de meest speciale toepassingen. Of het nu gaat om hotels, bejaardencentra, scholen ofwel utiliteitsbouwen. Multiwal Haro vouwwanden vinden overal hun weg en zijn wereldwijd de meest verkochten.

Naast de gunstige kenmerken van de Haro 24 bieden Multiwal Haro vouwwanden vele extra’s, zoals de Harocoustic geluidsisolatie.

Productinformatie

De vouwwanden van Multiwal zijn in 2 uitvoeringen leverbaar, te weten:

 • Type Haro 24, de meest verkochte vouwwand
 • Type Harocoustic

Rail
Aluminium rail in standaard geanodiseerd of in RAL 9010. Iedere andere kleur is optioneel.

 • Haro 24 rail 32 x 32 mm
 • Haro 36 rail 38 x 45 mm

Looprollen
Speciaal voor de Multiwal vouwwanden zijn loopwagens ontwikkeld met een hoogwaardige rollentechniek. In combinatie met een ingenieus aluminium rollensysteem laten de wanden zich onder andere moeiteloos verplaatsen

Frame
Het binnenframe is thermisch verzinkt en bestaat uit scharniervormige scharnieren, die onderling zijn verbonden met metalen staven, zodat een uiterst solide constructie ontstaat.

Verticale aansluiting
De voorstijlen zijn voorzien van verticale aluminium sluitprofielen welke standaard naturel geanodiseerd zijn uitgevoerd.

Slot
De Haro 24 is standaard uitgevoerd met een kunststof haakslot zonder sleutel. Optioneel kunnen alle wanden worden voorzien van een dubbel harpoenslot met sleutel.

Slot Harocoustic
Alle Harocoustic uitvoeringen zijn standaard voorzien van een harpoenslot met sleutel.

Vergrendeling
Standaard zijn alle vouwwanden voorzien van een ingebouwde pakketvergrendeling voor het vastzetten van de wand in geopende toestand. Optioneel is een Haro-stop in combinatie met dubbel harpoenslot mogelijk. Hiermee kan de voorstel op elke gewenste plaats worden gefixeerd.

Vergrendeling Harocoustic
Alle Harocoustic uitvoeringen zijn standaard voorzien van een Haro-stop in combinatie met dubbel harpoenslot. Hiermee kan de voorstel op elke gewenste plaats worden gefixeerd.

Kunstleder
De wanden zijn standaard afgewerkt met zware 3100 grams kunstlederen bekleding die vuilafstotend, afwasbaar en vlamdovend is.

Horizontale aansluiting
De Haro 24 heeft aan boven- en onderzijde geen afdichtingen. Optioneel is een tochtstrip van vilt mogelijk. Alle Harocoustic wanden zijn standaard voorzien van speciale sluitprofielen en akoestische afdichtingen aan vloer en plafond.

Geluidsisolatie
De Haro 24 is te leveren in de volgende geluidsisolaties:

 • type A 21 dB
 • type A1 29 dB

Optioneel is mogelijk

 • Afzwenkinrichting
 • Draaischarnieren met een minimale radius van 70 mm
 • Extra voorstijlen om op meerdere plaatsen de wand te kunnen openen
 • Brandvertragend kunstleer
 • Geluidsisolatie
 • Haro 24 uitgevoerd met 36 cm scharnieren

Technische datasheets

Vouwwanden Technische Datasheets: