Mobiele scheidingswanden

Verkoop op maatnl

Multiwal is een internationaal opererende onderneming op het gebied van mobiele scheidingswanden met de hoofdvestiging in Nederland, productie in Nederland en Duitsland en eigen verkoopkantoren in Frankrijk en Engeland.

Wereldwijd adviseert, produceert en installeert Multiwal mobiele scheidingswanden die ruimte scheppen. Of het nu gaat om creëren van ruimte in multifunctionele centra, banken, scholen, hotels, restaurants of kantoren; Multiwal mobiele scheidingswanden zijn extreem veelzijdig. Wij bieden verkoop op maat.

Omdat Multiwal verkoop op maat levert, is het raadzaam dat onze adviseurs al in de planningsfase worden betrokken bij een project. Op die manier kunnen wij een bijdrage leveren aan intelligente oplossingen voor een flexibele indeling van de ruimte.

Multiwal producten maken efficiënt werken mogelijk in iedere ruimte, waarbij flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk hand in hand gaan. Grote hoogten, niveauverschillen in plafonds en vloeren of afwijkend gevormde ruimten zijn geen barrière.

Dankzij de flexibiliteit van Multiwal mobiele scheidingswanden kan aan elke wens worden voldaan, waarbij kleuren, geluidsisolatie en bedieningscomfort met het Multi Electric systeem belangrijke factoren zijn.