Mobiele scheidingswanden
  • Home
  • Actueel
  • Multiwal laat de voetbalsfeer leven in Manchester United Hotel

Multiwal laat de voetbalsfeer leven in Manchester United Hotelnl

Multiwal laat de voetbalsfeer leven in Manchester United Hotel

Bij veel voetballiefhebbers gaat het hart sneller kloppen als zij de naam Manchester United horen. Eén van de meest bekende clubs uit de Premier League van het Verenigd Koninkrijk. Old Trafford is hét stadion van de Premier League.

Ook wij zijn gecharmeerd van deze club. Daarom waren wij heel trots op de opdracht om in het hotel van Manchester United Stadium mooie, sprekende paneelwanden te leveren. Multiwal leverde in het prestigieuze hotel van Manchester United in Engeland zes prachtige mobiele paneelwanden van het type Select 100 K met het bedieningsgemak Multi Electric. In het congres- en vergaderdeel is er gekozen voor een rustgevende grijze tint, in het supportershome zijn prachtige voetbalprints aangebracht met vele verwijzingen naar de historie van de club. Premier League-waardig.

State of the Art
Door middel van ons eigen fotoprint-systeem hebben wij de wanden niet alleen voorzien van de perfecte geluidsisolatie, maar ook nog eens van kenmerkende Manchester United beelden. Hierdoor proef je de sfeer van het stadion ook in het hotel. De wand is niet langer alleen een middel om de ruimte af te sluiten, de wand wordt het venster naar een andere wereld, het voetbalstadion in dit geval!

Light as a feather
Naast topkwaliteit hechten wij ook veel waarde aan comfort. Gemak dient immers de mens. Daarom zijn ook de paneelwanden in Manchester standaard uitgerust met het onderhoudsvrije Multi Electric systeem. De paneelwanden zijn vederlicht snel te openen en te sluiten.

Man Utd 1
Man Utd 2
Man Utd 4
Man Utd 5

Tags: