Multiwal. Moved by quality

Certificeringnl

Certificering Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Om u te verzekeren van onze kwaliteit is Multiwal naar het kwaliteitsmanagementsysteem DIN EN ISO 9001:2015 ISO gecertificeerd.

download

Certificering productcertificaat

Productcertificaat

Om u te verzekeren van onze kwaliteit heeft Multiwal al haar producten laten testen onder de nieuwste internationale richtlijnen door de TUV Nord.
Registratienummer: 44 780 19025202

download (Certificaat 2021) |download (manuel) | download (Multi Electric) |

download (Commandoor Multi Electric)

FSC Certificering

FSC-keurmerk

Multiwal staat ook voor duurzame en verantwoorde productie in 2019. Multiwal heeft wederom het internationale, onafhankelijke FSC®-keurmerk toegekend gekregen.
Certificaatnummer: SGSCH-COC-050184

download

Certificering geluidsisolatie

Geteste geluidsisolatie

Alle Multiwal mobiele paneelwanden zijn getest bij internationale instituten TNO Delft, ITA Wiesbaden en Fraunhofer Institute Stuttgart volgens DIN EN 20140-3. Alle testrapporten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Certificering brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Multiwal heeft de nieuwste brandveiligheidstestrapporten van 30 en 60 minuten en 90 minuten met glas. Alle testrapporten zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Health and safety accreditatie

Health and safety accreditatie

Multiwal UK Ltd heeft aangetoond dat het voldoet aan de CHAS-norm in overeenstemming met SSIP Core Criteria en de Britse H & S-wetgeving en heeft accreditatie gekregen volgens de vereisten van de CDM-voorschriften 2015.
Bovendien is aangetoond dat het volledig voldoet aan 6 modules van PAS 91.

download

Constructionline Gold certificaat

Constructionline Gold certificaat

Dit certificaat verklaart dat Multiwal UK Ltd heeft voldaan aan de pre-kwalificatie-eisen die van toepassing zijn op overheidsopdrachten en particuliere ondernemingen.

download